Despre Foton

Echipa FOTON: Pasiune, profesionalism și dedicare

Pasiune pentru România de 29 de ani

Suntem un Centru de Creație și Producție,

de aproape trei decenii ne dedicăm o mare parte din activitatea noastră promovării României prin intermediul creațiilor editoriale de excepție. Abordăm cu entuziasm și profesionalism toate formele și tehnologiile de editare și comunicare: multimedia, video, internet și tipar.

Proiectul nostru de suflet, „CUNOASTE ROMANIA”, a luat naștere  în 2003 și repede a devenit un reper în domeniul promovării țării. 

Prin intermediul lucrărilor multimedia, albumelor, hărților, suvenirurilor și producțiilor web, ne străduim să prezentăm frumusețea și diversitatea României unui public larg.

Portofoliul nostru este în continuă dezvoltare, reflectând pasiunea și dedicarea echipei FOTON.

Marca individuală „CUNOASTE ROMANIA”, înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci, este o dovadă a calității și a seriozității cu care ne tratăm misiunea.

Independența financiară ne permite să ne concentrăm pe realizarea de produse de excepție, nefiind influențați de interese terțe. Produsele FOTON sunt create cu grijă în atelierele proprii, garantând un raport calitate-preț excelent.

Respectul pentru potențialul României și al poporului român este un pilon fundamental al activității noastre. Credem cu tărie în frumusețea și unicitatea țării noastre și ne dorim să o împărtășim cu toți cei care o iubesc.

Alegeți Editura FOTON pentru a descoperi România autentică!


01

Materiale utile în cadrul unitatilor hoteliere sau pensiunilor

mape de camera cu fise de prezentare a activitatatilor / facilitatatilor ce sunt puse la dispozitia clientilor, mape card acces, meniuri restaurant, naproane, cavaleti, abonamente pentru diverse activitati, voucere;

02

Formare de Autori Online

Oferim gratuit cursuri intensive pentru formarea de Autori Online pe Platforma FotonEdu

03

Print de mici și mari dimensiuni

Hărți • tablouri pe canvas cu imagini din arhiva Proiectului „Cunoaste ROMANIA“ in formatele: (30 x 50 cm; 50 x 70 cm; 70 x 100 cm; 100 x 170 cm) • amenajam cu foto-tapet sali tematice pentru institutii publice, institutii scolare, camere hoteluri, restaurante;

04

Creație și producție publicitară

Grafică & Print pentru pliante, afișe, broșuri, cataloage, cărtț de vizită și mape publicitare, plicuri, coli cu antet, felicitari invitații, bannere, roll-up;

05

Servicii de Marketing OnLine

Oferim servicii și strategii de Social Media Marketing și Marketing Online adaptat nevoilor sau cerințelor fiecărui client. Auditul și prima ședință sunt gratuite.

06

Servicii Foto în locație sau pe teren

Fotografie publicitara, documentara, aeriana, fotografie de produs, servicii de restaurare foto, colorizare fotografii Alb/Negru, panorame, colaje, generare foto cu Inteligenta artificială